Monipuoliset kauneushoidot Lohjalla

Kysy lisää hoidoistamme

Kauneushoitola Satumaan kauneuden ammattilaiset tarjoavat kattavan valikoiman kauneushoitoja koko kehosi terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tervetuloa nautiskelemaan arjen hemmotteluhetkestä hoitolaamme Lohjalle!

Kestopigmentointi

Silmien ja kulmien pysyvää korostamista

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja ripsirajojen pysyvää korostamista. Käsittelyssä väriaine viedään steriilillä kertakäyttöneulalla ihon alle. Pigmentoitaessa pigmentointiväreillä väri viedään vain ihon ylimpiin kerroksiin ja väri haalistuu vähitellen 1–3 vuodessa ihotyypistä riippuen. On myös mahdollista, ettei väri lähde kokonaan pois koskaan.

Swiss Color -kestopigmentointivärit on valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan Unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys. Näin saamme aikaan korkealaatuiset ja erittäin pitkäkestoiset kestopigmentoinnit.

Pigmentit on dermatologisesti testattu, ne ovat hypoallergeeniset eivätkä värit sisällä rautaoksidia. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Kestopigmentointi

Silmien ja kulmien pysyvää korostamista

Tutustu myös kasvohoitoihin

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Ripsien pidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.

  • Klassiset ripsien pidennykset: Klassisissa ripsien pidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Kiinnitykseen voidaan valita useita eri paksuuksia ja eri kaarevuuksia.

  • Volyymiripset: Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Näin saadaan aikaan vieläkin näyttävämpi lopputulos.

Meikkaus

Toteutamme upeat ja kauniit meikit sekä arkeen että juhlaan toiveidesi mukaisesti.

Käytämme meikkauksissa Sothys ja Jane Iredale -meikkejä. Jane Iredale -meikkisarjan tuotteet ovat puhtaita mineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Jane Iredale -tuotteissa ei ole käytetty silmiä ärsyttäviä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita, kuten parabeeneja.

Varaa aika meikkaukseen

Sokerointi – silkinsileä iho vaivattomasti!

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvat. Karvanpoiston lisäksi sokeroinnilla on ihoa puhdistava ja kuoriva vaikutus. Hoitolassamme käytämme aitoa ja alkuperäistä Alexandria-sokeria.

Alexandria Professional on markkinajohtaja alallaan ja kansainvälisesti menestynyt, palkittu ja arvostettu brändi. Kaikki Alexandria-hoitotuotteet ja sokerit ovat vegaanisia. Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Sokeritahna on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.