Kasvohoidot ihosi hyvinvointiin Lohjalla

Varaa aika kasvohoitoon

Kauneushoitola Satumaa tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman kasvohoitoja ihosi hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Tutustu hoitovaihtoehtoihin ja ota yhteyttä varataksesi ajan. Palvelemme sinua Lohjalla, tervetuloa nautiskelemaan!

Kasvohoito on avain kauniiseen ihoon!

Laajasta hoitovalikoimastamme löydät juuri sopivan hoidon sinun ihollesi:

Sothys-kasvohoidot – ranskalaista huippulaatua ihollesi!

Ammattikosmetiikkasarja Sothys tarjoaa tehokkaita ja yksilöityjä ihonhoitoja. Sothys tarjoaa laatua ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykypäivän innovatiivinen teknologia sekä yli 70 vuoden takaa pohjautuva ammattitaito. Sothys tuotteet kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon. 

Hoitolassa erityisvahvuutemme ovat erikoishoidot, joihin sisältyy oma kokonaisvaltaisesti rentouttava DIGI-ESTHETIQUE-hieronta.

Tuotteet valmistetaan alusta alkaen itse, tiukasti valvotuissa laboratorio-olosuhteissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia ja hyvin siedettyjä, eli allergiaa aiheuttavat tekijät on minimoitu. Myös koostumuksiin ja tuoksuaineisiin panostetaan paljon, niin että tuotteet ovat erittäin miellyttäviä käyttää, eivätkä ne ole liian voimakkaita tuoksuiltaan.

Carboksi-terapia

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljytasapainoa. 

Hoito on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Dermalux LED-valohoito

Dermalux LED-valohoito on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua tai toipumisaikaa.
Dermalux tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen ihon elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pitkään tuoden kasvojen iholle silminnähtävää parannusta.

LED-valohoito on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Laitehoidot kasvoille

Aito ja alkuperäinen, kivuton Ditelle-ihonpuhdistus

Ditelle-ultraäänihoito on kokonaisvaltainen tapa tehdä kuorinta ja syvälle ulottuva ihonpuhdistus jälkiä jättämättä ja kivutta. Ultraääni-ihonpuhdistus on ihon tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta. Ditelle-hoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta.

Sonolift – ihokudosta kuntouttava ultraäänihoito kasvoilla

Syvävaikutteinen ultraäänihoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihon toimintoihin normalisoiden ja kuntouttaen verisuonten mikrokiertoa, aineenvaihduntaa ja solutoimintaa. Sonolift-ultraäänen ihonpintaa silottava ja kiinteyttävä vaikutus kohottaa kasvonpiirteitä ja yleisilmettä. Jo ensimmäisestä hoitokäsittelystä lähtien tulet nauttimaan hoidosta ja tuloksista. Sonolift on erittäin hyvä hoito kosteuttamaan ja ravitsemaan kuivaa ihoa.

Timanttihionta 

Radiofrekvenssi

HydraFacial – Yhdysvalloissa kehitetty puhdistava laitehoito kasvoille

HydraFacial-hoito sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Hoito tehdään veden alipaineeseen perustuvalla laitteella, jolla puhdistetaan iho epäpuhtauksista ja imeytetään aktiiviaineet. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kosteutettu ja kirkas.

Dermapen-mikroneulaushoito – näkyvästi tasaisempi iho turvallisesti!

Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään aktiiviaineita. Pieni pyöreä hoitopää sisältää 16 pientä neulaa, jotka tekevät nopeaa edestakaista liikettä ihon pinnalla. Hoidon syvyyttä pystytään säätämään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan mukaan koko hoidon ajan. Mikroneulauksen aikana Dermapeniä kuljetetaan ihon pinnassa, hoitopään tehdessä ihoon 1920 pientä kanavaa sekunnissa. Ihon neulaus aktivoi kollageenin tuotantoa luoden ohuita kanavia ihoon. Näin ihosi alkaa itse korjata itseään. Dermapen-mikroneulaus sopii hyvin rypyille, juonteille, veltostuneelle iholle, epäpuhtaalle iholle, aknearville, miliumeille sekä pigmenttimuutoksille.