Laadukkaat käsi- ja kynsihoidot Lohjalla

Varaa aika käsihoitoihin

Kauneushoitola Satumaa tarjoaa kattavan valikoiman käsi- ja kynsihoitoja Lohjalla. Toteutamme muun muassa kauniit rakennekynnet sekä geelikynnet vahvalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika käsihoitoon!

Käsihoito – hemmottelua, joka näkyy!

Kädet ovat käyntikorttimme. Tarjoamme erinomaisen hoitovalikoiman käsien ja kynsien kaunistukseksi. Valitsemasi käsihoidon jälkeen kätesi ovat pehmeät, hyvin hoidetut ja huolitellut. Meiltä saat myös geelilakkaukset sekä Shellac-lakkauksen. Teemme lisäksi LCN-geelirakennekynsiä.

Tutustu myös jalkahoitoihin

Geelilakkaus

Geelilakkauksella saat viikkoja kestävän kiiltävän lakkauksen. Geeli kovetetaan UV-valossa, jonka jälkeen geelilakka on heti kuiva. Geelilakkauksella ei pidennetä kynttä, vaan se toimii kynsilakan tavoin ollen kuitenkin kestävämpi ja suojaten kynttä paremmin kuin tavallinen lakka. Lakka pysyy kauniina 2–3 viikkoa. Geelilakkaus on myös mahdollista laittaa varpaankynsiin, jossa se pysyy kauniina vielä pidempään.

Shellac-lakkaus

Shellac-lakka on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Shellac-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla. Lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu, vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

LCN-rakennekynnet

LCN-rakennekynsimenetelmä on kehitetty Saksassa ja Suomen markkinoilla se on ollut jo vuodesta 1988. LCN on maailmanlaajuisesti johtava valokovetteinen rakennekynsimenetelmä, ja jatkuva tuotekehitys takaa sen, että menetelmä on aina askeleen edellä muita. Geelien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. LCN-rakennekynsigeelit ovat täysin turvallisia asiakkaalle sekä myös kynsien tekijälle.